ІВЕНТ ЕНВОЙ, ТОВ

ІВЕНТ ЕНВОЙ, ТОВ

Адреса: м. Київ, вул. Притисько-Микільська 2 оф. 18
Телефон: +38(044) 2212635
Факс: +38(044) 2212635


2013-02-11 10:58:58

Круглий стіл


27 березня в Києві відбудеться круглий стіл «Комерційна авіація: міжнародний досвід та українські реалії», присвячений питанням авіаційної галузі України та перспективам її розвитку.


 

27 березня в Києві відбудеться круглий стіл «Комерційна авіація: міжнародний досвід та українські реалії», присвячений питанням авіаційної галузі України та перспективам її розвитку. Це перша і єдина платформа для професійного ділового спілкування учасників авіаційного ринку в країні.

 

Крім проблем, які оголила криза «Аеросвіту», багато питань галузі залишаються актуальними і потребують вирішення протягом вже багатьох років. Серед них: модернізація та розширення авіапарку, авіаційний лізинг та кредитування, монополізація ринку, призначення на міжнародні маршрути, комплектування екіпажів, найм іноземних фахівців, податкові та митні питання, та багато інших.

 

Мета круглого столу- розпочати діалог між операторами ринку, консультантами і регулюючими органами для розвитку галузі та модернізації її правового регулювання.

 

В рамках круглого столу будуть розглянуті питання:

•         Гучні банкрутства авіакомпаній України.

•         Вихід авіакомпаній на міжнародні маршрути. Чи є ліки від монополії?

•         Тенденції світової практики в сфері відповідальності авіаперевізників перед пасажирами і Українські реалії.

•         Лізинг авіапарку. Міжнародний лізинг. Як уникнути правових пасток в лізинговій угоді.

•         Купівля авіатехніки і комплектуючих. Потенціал вітчизняного авіапрому.

•         Податкові та митні питання. Імпорт / експорт авіатехніки в / з України.

•         Персонал і трудові відносини. Навчання фахівців. Комплектування екіпажів на контрактній основі. Іноземні професіонали в Україні.

 

Організатор - компанія Event Envoy. Юридичними партнерами круглого столу виступають компанії «Астерс» і «Ілляшев та Партнери». Генеральні медіа-партнери: «ІнвестГазета» і портал delo.ua. Головний новинний медіа-партнер - ІА «Інтерфакс-Україна». Місце проведення - готель «Hyatt Regency Kiev». Докладніше про захід на сайті організаторів  www.eventenvoy.com.ua або за тел.  +38 044 221 2635. Контактна особа - Надія Євтушенко.